Robotdammsugare Cleanmate

En robotdammsugare från Cleanmate är ett mycket enkelt sätt att hålla golvet rent samtidigt som du får tid över till annat. Den innovativa och nytänkande teknologin i robotdammsugarna gör att de definitivt är en lösning att lita på, nu och i framtiden. När du väl testat en robotdammsugare kommer du aldrig vilja återgå till traditionellt dammsugande. Du får effektiv och noggrann städning med minimal ansträngning från din sida. Med en självgående dammsugare kan du få ut mer av dagen, till exempel genom att starta roboten medan du är på jobbet och kom hem till ett skinande rent hem. Möjligheterna är oändliga! 

Våra robotdammsugare är Sveriges mest populära självgående dammsugare, i vårt breda sortiment finns det något för alla hem!

Cleanmate S1000
3 790 kr 5 995 kr
Cleanmate S995
3 990 kr 6 995 kr
Cleanmate S990
3 990 kr 6 495 kr
Cleanmate S970
3 795 kr 5 495 kr
Cleanmate S950
2 790 kr 4 995 kr
Cleanmate S930
3 290 kr 3 995 kr
Cleanmate S900
2 990 kr 3 995 kr
Cleanmate S850
2 690 kr 3 495 kr
Cleanmate S800
2 490 kr 3 495 kr
Cleanmate S460
1 495 kr 1 995 kr
Cleanmate S400
999 kr 1 495 kr
Cleanmate S300
899 kr 1 295 kr
Cleanmate S600
Slutsåld
Cleanmate S500
Slutsåld

Tillbehör

I vårt sortiment finns även tillbehör till alla robotdammsugare vi säljer, allt du behöver för att din självgående dammsugare ska fungera så felfritt som möjligt och behålla sin höga prestanda. 

Reservdelar

Om något skulle gå sönder kan du självklart även hitta reservdelar till din robotdammsugare hos oss, är du osäker på exakt vad du behöver är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Att tänka på vid val av robotdammsugare

Hur ser ytan ut?

En robotdammsugare trivs såklart bäst i ett hem med mycket fria ytor, där risken är mindre att den fastnar eller att det finns trånga utrymmen där den inte får plats. Ett hem med mycket möbler och inredning som tar upp stor del av golvet är självklart svårare för robotdammsugaren att ta sig fram i. Därför bör du fundera över hur ditt hem ser ut. 

Har man till exempel mycket trösklar mellan rummen där man vill att maskinen ska kunna städa själv, då bör man se till att köpa en modell som klarar av att ta sig över dessa utan att fastna. Även tjocka mattor kan vara bra att kontrollera höjden på för att säkerställa att robotdammsugaren kan ta sig upp.

Ljudnivå

Att dammsugare låter lite är ingen hemlighet, detta gäller såklart även för robotdammsugarna. Har du planerat att låta maskinen köra när du inte är hemma spelar ljudnivån kanske inte lika stor roll som om du är hemma under tiden den arbetar. Har man husdjur som kommer vistas i närheten av roboten kan det också vara bra med en tystare modell. På respektive produktsida kan du läsa mer om ljudnivån på våra olika modeller.

Dammbehållarens kapacitet

En självgående dammsugare har mindre dammbehållare än en vanlig dammsugarpåse. Olika modeller har dessutom olika stora behållare, vilket också är något som är värt att ta hänsyn till vid val av robotdammsugare. Har du till exempel husdjur hemma som fäller päls eller drar in mycket smuts utifrån är en ordentlig dammbehållare viktigt. För det vanliga vardagsdammet kan man oftast klara sig med en mindre behållare. Oavsett storleken på dammbehållaren är det dock viktigt att man ser till att tömma den när den börjar bli full. 

Städtid & Laddtid

Har du ett stort hem med stora ytor rekommenderas en maskin med längre städtid för att den ska hinna dammsuga alla ytor du önskar mellan varje laddning. Laddtiden beskriver hur lång tid robotdammsugaren behöver för att ladda upp sina batterier igen. Här behöver man även fundera över om man vill ha en maskin med automatisk eller manuell laddfunktion. Information om våra modellers städtid & laddtid hittar du på specifikationerna på produktsidorna. 

Avgränsade områden

Har man rum eller områden som man vill att robotdammsugaren inte ska ge sig in på kan man välja en modell som går att skärma av med magnetband. Dessa används för att skapa "väggar" för maskinen där den inte ska kunna ta sig förbi.  

robotdammsugare cleanmate