Robotdammsugare från Cleanmate

Att ha en robotdammsugare i hemmet har gått från trend till ett måste. Den självgående städhjälparen finns i fler hem än någonsin, och efterfrågan är stor. För första gången går det att förlika dammsugning med avkoppling, då du kan luta dig tillbaka samtidigt som ditt hem blir renare än någonsin. När du väl testat en robotdammsugare är det svårt att gå tillbaka igen. Du kan låta din dammsugare göra jobbet medan du är på jobbet, och ha skinande rena golv varje dag. Vi på Cleanmate förstod tidigt kraften i robotdammsugare och har utvecklat ett brett utbud av alternativ, för olika behov och plånböcker. Gemensamt för alla modeller är hög kvalitet och tillförlitlighet.

Cleanmates vision är att alla ska kunna ha en robotdammsugare, och därför arbetar vi frekvent för att erbjuda så prisvänliga alternativ som möjligt. Utan att tumma på prestanda och kvalitet.

Ta gärna en titt i vårt sortiment. Vi vågar tro att det finns något just för dig!

Cleanmate S1000
Slutsåld
Cleanmate S995
Slutsåld
Cleanmate S990
Slutsåld
Cleanmate S970
Slutsåld
Cleanmate S950
Slutsåld
Cleanmate S930
Slutsåld
Cleanmate S900
Slutsåld
Cleanmate S850
Slutsåld
Cleanmate S800
Slutsåld
Cleanmate S460
Slutsåld
Cleanmate S400
Slutsåld
Cleanmate S300
Slutsåld
Cleanmate S600
Slutsåld
Cleanmate S500
Slutsåld

Tillbehör

I vårt sortiment finns även tillbehör till alla robotdammsugare vi säljer, allt du behöver för att din självgående dammsugare ska fungera så felfritt som möjligt och behålla sin höga prestanda. 

Reservdelar

Om något skulle gå sönder kan du självklart även hitta reservdelar till din robotdammsugare hos oss. Är du osäker på exakt vad du behöver är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

robotdammsugare från Cleanmate

Robotdammsugare - vad ska jag tänka på?

Skapa och se över ytor i hemmet

Din robotdammsugare gör såklart mest nytta där den kommer fram. Se därför till att möblera om och skapa öppna ytor för den att operera. Har du höga trösklar mellan rummen? Välj då en något kraftfullare modell som klarar av att åka över dessa. Detsamma gäller om det finns tjocka mattor, köp då en Cleanmate med kapacitet för att komma över mattan.

När du väl har optimerat ditt hem för din nya robotdammsugare är ditt jobb gjort. Luta dig tillbaka och låt din nye kompis städa ditt hem.

Avgränsa rum – där du inte vill att det dammsugs

Har du delar av hemmet där du inte vill att robotdammsugaren tar sig in? Med hjälp av magnetband kan du skapa ”väggar” för din Cleanmate. På det sättet kan du skärma av ditt hem. Ett effektivt sätt att dela upp ditt hem i sektioner.

Stora ytor kräver större robotdammsugare

Det kanske säger sig självt, men behöver du dammsuga en stor villa eller lokal krävs en starkare Cleanmate. Väljer du en för enkel modell kan den sannolikt inte städa hela ytan under en och samma laddning. Du bör också ta en funderare över om du vill ha automatisk eller manuell laddning. Mer om laddning och städtid kan du läsa om på produktsidorna.

Hur stor dammbehållare behöver en självgående dammsugare?

Olika robotdammsugare har olika stora dammbehållare. Dammsugarpåsarna på självgående dammsugare är mindre än på en traditionell, och blir fulla snabbare än du tror. De skiljer sig också mellan modeller, där en del är större och lämpliga för exempelvis djurpäls för dig som har husdjur. Har du djur hemma eller vill städa en större, smutsfylld lokal rekommenderar vi en större dammbehållare. Är det mer vanlig hemmastädning du är ute efter räcker det med en mindre behållare. Självklart behöver dammet tömmas då och då, för bästa möjliga städning.

Även den bästa robotdammsugaren låter

Att det låter när du dammsuger är du van vid, och detsamma gäller för robotdammsugare. Även om de blir tystare för varje år, så låter dem. Kanske har du planerat att låta din Cleanmate arbeta när du inte är hemma, då spelar det ingen roll såklart. Men ha i åtanke att ljudnivån påverkas. Har du husdjur hemma bör du välja en något tystare modell. På respektive produktsida kan du läsa mer om ljudnivån på våra olika modeller.

robotdammsugare cleanmate

Cleanmate - den mest prisvärda självgående robotdammsugaren?

Som du läst ovan påverkar en stor mängd faktorer ditt val av robotdammsugare. Vi är väldigt stolta över våra produkter och målet är alltid att förse konsumenter med marknadens bästa alternativ. Något annat mål hade bara varit galet. Med en självgående dammsugare från Cleanmate får du väldigt mycket för pengarna, utan att tumma på kvaliteten. Du ska kunna lita på vad du betalar för och få ut så mycket som möjligt för varje krona du lägger. Det är något vi brinner för dagligen, vi vill erbjuda det bästa möjliga för dig. Kunden ska alltid vara i fokus. Vi har ett brett sortiment med dammsugare för alla plånböcker, hem och kunder. Kolla in sortimentet och se vad som passar just för dig. Skulle det uppstå oklarheter eller frågor? Tveka inte att höra av dig till någon av oss, vi finns här för dig.

Det finns en anledning till att en robotdammsugare är ett givet inslag i många hem idag. Aldrig förr har ett rent hem varit närmare att tillgå. Med en Cleanmate slipper du att lägga tid på det, och får samtidigt ett renare hem än någonsin. Du kan låta din självgående dammsugare städa dagligen om du så önskar. Så ofta städar du antagligen inte med en vanlig skaftdammsugare eller liknande.

Vi hävdar att helheten gör Cleanmate till den bästa robotdammsugaren på marknaden, då det konkurrenskraftiga priset i kombination med den höga prestandan särskiljer oss på marknaden. Du som kund ska inte behöva betala överdrivet mycket för en bra robotdammsugare. I vårt sortiment finns något för samtliga behov och plånböcker. 

Varje produkt har en grundlig beskrivning, där kapacitet och prestanda beskrivs. Är du fortfarande osäker kan du givetvis kontakta oss, så hjälper vi dig att välja den mest passande robotdammsugaren för dina behov.