Robotdammsugare Cleanmate

En robotdammsugare från Cleanmate är ett mycket enkelt sätt att hålla golvet rent samtidigt som du får tid över till annat. Den innovativa och nytänkande teknologin i robotdammsugarna gör att de definitivt är en lösning att lita på, nu och i framtiden. När du väl testat en robotdammsugare kommer du aldrig vilja återgå till traditionellt dammsugande. Du får effektiv och noggrann städning med minimal ansträngning från din sida. Med en självgående dammsugare kan du få ut mer av dagen, till exempel genom att starta roboten medan du är på jobbet och kom hem till ett skinande rent hem. Möjligheterna är oändliga! 

Våra robotdammsugare är Sveriges mest populära självgående dammsugare, i vårt breda sortiment finns det något för alla hem!

Cleanmate S1000
3 790 kr 5 995 kr
Cleanmate S995
3 990 kr 6 995 kr
Cleanmate S990
3 990 kr 6 495 kr
Cleanmate S970
3 795 kr 5 495 kr
Cleanmate S950
2 790 kr 4 995 kr
Cleanmate S930
3 290 kr 3 995 kr
Cleanmate S900
Slutsåld
Cleanmate S850
2 690 kr 3 495 kr
Cleanmate S800
2 490 kr 3 495 kr
Cleanmate S460
1 495 kr 1 995 kr
Cleanmate S400
999 kr 1 495 kr
Cleanmate S300
Slutsåld
Cleanmate S600
Slutsåld
Cleanmate S500
Slutsåld

Tillbehör

I vårt sortiment finns även tillbehör till alla robotdammsugare vi säljer, allt du behöver för att din självgående dammsugare ska fungera så felfritt som möjligt och behålla sin höga prestanda. 

Reservdelar

Om något skulle gå sönder kan du självklart även hitta reservdelar till din robotdammsugare hos oss. Är du osäker på exakt vad du behöver är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Att tänka på vid val av robotdammsugare

Fria ytor för robotdammsugaren

En robotdammsugare trivs såklart bäst i ett hem med mycket fria ytor, där risken är mindre att den fastnar eller att det finns trånga utrymmen där den inte får plats. Ett hem med mycket möbler och inredning som tar upp stor del av golvet är självklart svårt även för den bästa robotdammsugaren att ta sig fram i. Därför bör du fundera över hur ditt hem ser ut.

Har man till exempel mycket trösklar mellan rummen där man vill att maskinen ska kunna städa själv, då bör man se till att köpa en Cleanmate som klarar av att ta sig över dessa utan att fastna. Även tjocka mattor kan vara bra att kontrollera höjden på för att säkerställa att robotdammsugaren kan ta sig upp.

Även den bästa robotdammsugaren låter

Att dammsugare låter lite är ingen hemlighet, detta gäller såklart även för de bästa robotdammsugarna. Har du planerat att låta maskinen köra när du inte är hemma spelar ljudnivån kanske inte lika stor roll som om du är hemma under tiden den arbetar. Har man husdjur som kommer vistas i närheten av roboten kan det också vara bra med en tystare modell. På respektive produktsida kan du läsa mer om ljudnivån på våra olika modeller.

Dammbehållarens kapacitet

En självgående dammsugare har mindre dammbehållare än en vanlig dammsugarpåse. Olika modeller har dessutom olika stora behållare, vilket också är något som är värt att ta hänsyn till vid val av robotdammsugare. Har du till exempel husdjur hemma som fäller päls eller drar in mycket smuts utifrån är en ordentlig dammbehållare viktigt. För det vanliga vardagsdammet kan man oftast klara sig med en mindre behållare. Oavsett storleken på dammbehållaren är det dock viktigt att man ser till att tömma den när den börjar bli full.

Städtid & Laddtid

Har du ett stort hem med stora ytor rekommenderas en maskin med längre städtid för att den ska hinna dammsuga alla ytor du önskar mellan varje laddning. Laddtiden beskriver hur lång tid robotdammsugaren behöver för att ladda upp sina batterier igen. Här behöver man även fundera över om man vill ha en maskin med automatisk eller manuell laddfunktion. Information om våra modellers städtid & laddtid hittar du på specifikationerna på produktsidorna.

Avgränsade områden

Har man rum eller områden som man vill att robotdammsugaren inte ska ge sig in på kan man välja en modell som går att skärma av med magnetband. Dessa används för att skapa "väggar" för maskinen där den inte ska kunna ta sig förbi. Detta kan vara användbart om man till exempel bara vill att roboten ska dammsugare vissa rum eller låta bli vissa områden.

robotdammsugare cleanmate

Cleanmate - den bästa robotdammsugaren?

Som du läst ovan påverkar en stor mängd faktorer ditt val på robotdammsugare. Vi är väldigt stolta över våra produkter och målet är alltid att förse konsumenter med marknadens bästa robotdammsugare. Något annat mål hade bara varit galet. Med en självgående dammsugare från Cleanmate får du väldigt mycket för pengarna, utan att tumma på kvaliteten. Du ska kunna lita på vad du betalar för och inte behöva få ut så mycket som möjligt för varje krona du lägger. Det är något vi brinner för dagligen, vi vill erbjuda det bästa möjliga för dig. Kunden ska alltid vara i fokus. Vi har ett brett sortiment med dammsugare för alla plånböcker, hem och kunder. Kolla in sortimentet och se vad som passar just för dig. Skulle det uppstå oklarheter eller frågor? Tveka inte att höra av dig till någon av oss, vi finns här för dig. 

Det finns en anledning till att robotdammsugare är ett givet inslag i många hem idag. Aldrig förr har ett rent hem varit närmare att tillgå. Med en bra robotdammsugare slipper du att lägga tid på det, och får samtidigt ett renare hem än någonsin. Du kan låta din självgående dammsugare städa dagligen om du så önskar. Så ofta dammsuger du antagligen inte med en vanlig skaftdammsugare eller liknande.

En bra robotdammsugare kan vara billig. Många varumärken sätter höga priser, på bekostnad av god kvalitet. Det är något Cleanmates robotdammsugare inte gör, då kvaliteten alltid varit i centrum. Vi har inte tummat på den en sekund, utan har velat erbjuda bästa möjliga lösning till bästa möjliga pris. Vi lovar att du inte blir besviken!

Vi hävdar att helheten gör Cleanmate till den bästa robotdammsugaren på marknaden, då det konkurrenskraftiga priset i kombination med den höga prestandan särskiljer oss på marknaden. Du som kund ska inte behöva betala överdrivet mycket för en bra robotdammsugare.